”Fucked up hair” er titlen på den første bog om krøller og fald i håret, der kommer på markedet – ikke kun i Danmark, men i verden.

Og den bog har manglet, mener Belinda Hildebrandt, for det er slet ikke så ligetil at håndtere hår med krøller og fald, som mange måske tror.

Bestil bogen: KUN 199,- (ex. porto, 57 kr.)

Afhent den hos Frisør Hildebrandt Copenhagen, Nordre Fasanvej 163, 2000 Frederiksberg

Om Fucked Up Hair

Belinda Hildebrandt har selv hele sit liv været nysgerrig på hår med krøller og fald. Hun har gennem sit virke som frisør gjort erfaringer i praksis og indsamlet information fra kunder og netværk.  Belinda har nørdet grundigt i problematikken og har hjulpet rigtig mange til at blive glade(re) for deres krøller.

”Fucked up hair” er blevet til på opfordring fra utallige kunder, som fortvivlet har søgt hjælp hos diverse frisører og information på internettet.

I dag er det trendy – især blandt de unge – at have krøller og fald i håret. Det er in at være på bølgelængde med naturen. Det helt glatte, nærmest ”kunstige” hår, som har præget gadebilledet i de sidste årtier, er mere eller mindre yt – det er hipt at have et mere naturligt look – men gerne uden at ligne en høstak!

Belinda Hildebrandt uddyber:

”Jeg har kaldt bogen ”Fucked up hair” – og alle som har bølger og krøller kan nikke genkendende til titlen – de ved allesammen, hvad det vil sige at have en dårlig hår-dag.

Jeg har en veludviklet faglig stolthed og synes, det er min pligt at støtte op om alle mine kunders behov.  Jeg er frustreret over alle de vage og forkerte informationer som mennesker med fald og krøller mødes af. Mange mennesker ved ikke, at deres hår har fald, fordi en del frisører ganske enkelt ikke ved, hvordan de skal aflæse det – og de få som ved det, glemmer tit at oplyse kunderne om det.

Sortimentet af produkter til fald og krøller, som findes på markedet i dag, er mangelfuldt, og det er også en medvirkende årsag til, at jeg har skrevet bogen ”Fucked op hair”. Jeg håber, at bogen vil kunne bidrage til at jeg får skabt de produkter, som vitterlig mangler i dag, så det kan blive sjovere og lettere at håndtere sine fald og krøller.

Jeg synes, at alle mennesker fortjener at være den bedste version af sig selv – med eller uden krøller og fald – og når de lærer, hvordan de skal gøre, kan de selv vælge, hvilken version de har lyst til at være – netop dén dag! ”

 

FAKTA

”Fucked up hair udkommer d. 14-12-2018 og koster 199 kr. (ex. porto v. bestilling, 57. kr.)
Afhent den hos Frisør Hildebrandt Copenhagen, Nordre Fasanvej 163, 2000 Frederiksberg

Fotograf: Henrik Hildebrandt

For ønske om yderligere materiale og evt. redaktionelt indslag kontakt:
Henrik Hildebrandt: T: 28 39 80 60 M: fotograf@henrik-hildebrandt.dk
Hjemmeside: hildebrandtcopenhagen.com